Skip to main content

Inclusief videos!

Trommelen op het balkon on Vimeo.

De maand mei. Negen maanden oud ben je nu. Vlak voor de vakantie heb je leren kruipen, op handen en knieën en jawel, vooruit!
We begonnen aan het grote avontuur dat vakantie heet; met het vliegtuig naar Tenerife. En oh, wat werd je ziek helaas. We hadden zo met je te doen! Gelukkig zakte de hoge koorts nadat je medicijnen kreeg en toen kon onze vakantie pas echt beginnen. Met als hoogtepunt jouw dagelijkse duik in het kinderbadje! Je voelt je als een visje in het water en giert het uit van de pret. Ook met de andere baby’tjes in het bad, zoals de 10 maanden oude Matthias uit België, maak je veel plezier. En na het badderen eindeloos chillen aan de waterkant. Een paar tripjes en superveel spelen en knuffelen met je ouders. En de speelhit van de vakantie: trommelen op de reling van het balkon (zie video). Wij hebben van jou genoten, lieve Jill!
Eenmaal thuisgekomen heb je iets nieuws onder de knie: optrekken en staan. En je haar zo lang dat juf Jolanda van de creche een staartje heeft gemaakt.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.