0

De highlights van september tot en met december 2011
Buiten spelen. Tja, je dacht dat het in de zomer gebeurde, maar Jill zat op 1 oktober pas voor de allereerste keer met haar blote billen op het strand! Het zand moest geproefd worden. Oktober bleef mooi, dus we hebben veel buiten gewandeld – we kochten Jill’s eerste paar schoenen. Ook in november waren we nog veel buiten, al werd het al wat herfstiger. We gingen weer wat vaker zwemmen. In december was de natuur nog steeds van slag en stond de boom van onze onderburen in bloei.
Jill ontwikkelt zich tot een opruimering hulpje in huis: stopt banaantjes terug in de schil, de kerstballen terug in de doos. We gingen naar de ‘zwangerschapsclub-reunië’, leuk om te zien hoe alle kindjes zich ontwikkelen. Enerverend ook, want Jill viel op weg naar huis in slaap op de fiets. Sinterklaas was op de crèche en bracht ook thuis kadootjes mee. En met oud & nieuw keken mama en Jill samen naar het vuurwerk.
De grootste gebeurtenis deze maanden was natuurlijk de eerste stapjes van Jill. Een lange aanloop, een grote sprong en nu loopt en rent Jill rond alsof het nooit anders geweest is. Ook woordjes als kek (kijk), die, pap-ah (papa), mmm-ah (mama), daahaag (daag), ob (op), bah hebben hun intrede gedaan. Wat een spannende maanden weer!

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.