Skip to main content

Brrr winter. Maar we zijn het jaar goed begonnen! Met een mooie nieuwjaarswandeling en nieuwe schoenen. In bad spelen is zo fijn als het buiten koud is en ook binnen aan je eigen bureautje. We zullen je blije gezichtje niet vergeten, toen je besefte dat je zomaar je eigen plekje kreeg met tafel en stoelen! We mogen niet zomaar op die stoelen zitten, je komt altijd even langs om te zeggen dat dat jouw stoelen zijn.
Nu je kunt lopen wandelen we heel veel. Je hebt je eigen route langs de snackbar met de hond (‘ho’ of ‘woe’) Puck (‘pu’) even aaien, dan door naar de etalage, daarna naar binnen bij ’t Stolwijkertje voor een stukje worst, een aai (‘aaa’) voor de poes en een dikke knuffel van iedereen die daar werkt.
En toen… sneeuw en ijs! Wauw, dat was echt te gek! En raar, dat koude smeltende spul op je hand.
Oom Bas maakte een paar hele mooie portretfoto’s toen je met Eliza aan het spelen was.
Ineens werd het maart-roert-zijn-staart en het winterweer maakte plaats voor een heerlijke lente met prima temperatuur. De jas mocht soms zelfs uit. De vogels (‘vowel’) fluiten uit volle borst en de zon schijnt. Op de derde dag in de speeltuin klim je zelf de glijbaan al op en roetsj je er weer af. Joehoe!

Join the discussion One Comment

  • Avatar van Stijn + Helen Stijn + Helen schreef:

    Super leuk om weer eens een updater te zien…maarreh, kan het zijn dat de foto’s niet laden op groot formaat? Thums zie ik wel…
    Groetjes!
    Oom Stijn en tante Helen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.