Skip to main content

Pffff, ja Jill. Het gaat allemaal zo snel, wat hebben we deze maand allemaal gedaan:

Net in het nieuwe jaar kwamen Jessica (met Chloe en Sam) en Marieke gezellig op de nieuwjaarsborrel. Een week later zijn we een weekend naar Vaals gegaan. Tenminste mama en papa, jij bent voor het eerst uit logeren gegaan bij Opa en Oma in Meijel, Limburg, waar je het prima naar je zin hebt gehad! Wij zijn gaan shoppen in Aken en toen heerlijk de relax ruimte ingedoken en ’s avonds hebben we goed gegeten en gedronken.

Half januari zijn we bij Jonneke gaan eten en hebben Kyra en Leo op je gepast. En zondag hadden we een borrel op de Zuidpool gepland, maar die was dicht en zodoende kwamen we bij Brasserie Amsterdam terecht. Daarna zijn we saté gaan happen in het altijd gezellige ’t Vliegertje.

Toen werd op 18 januari jouw vriendje Mannes Lub, zoon van Michel & Marije, geboren! Uiteraard ging je meteen op bezoek en mochten wij ook mee.

Tussendoor hebben we ook nog een nieuw bed kunnen bestellen dus de nachtrust van papa en mama zullen eerdaags ook wel beter worden (hopen we zelf…). En nu dus ook eindelijk tijd om jouw website te updaten!

In het nieuwe jaar ben je ook andere hapjes dat melk interessant (lekker?) gaan vinden. Omdat je overal aan proeft en eigenlijk alles wel in je mondje wilt stoppen om de bite te testen, hebben we je af en toe een broodkorstje, stukje banaan of hapje appelmoes gegeven. We hebben het idee dat je het wel lekker vindt! Verder klets je ons de oren van het hoofd in je eigen brabbeltaaltje…

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.