Skip to main content

Augustus had weer heel wat voor ons in petto. Het begon met een week vakantie in eigen land. Ojee, wat een slechte zomer – het weer in Wijk aan Zee viel enorm tegen… Gelukkig kwamen opa & oma Meijel langs; lekker uitwaaien aan het strand met je kuif en overal de vogels aanwijzen. ‘Kèk’ zeg je steeds als je vogels ziet vliegen, of als je ze hoort. Alles wat vliegt of je boeit wijs je voor ons aan. Ook Omelly kwam op bezoek met een mooi boerderijtje voor jou! En nog een kadootje: op de laatste dag van onze Week aan Zee bracht Mannes het zonnetje voor je mee. Wat hebben we heerlijk in de zon gezeten en zelfs een paar stapjes in de branding gezet. Stapperdestap aan onze hand, een voetje plat en eentje op je tenen.
Van lopen wordt je blij; je kunt het nog niet, maar je oefent wat af. Zo ook in de tuin bij opa & oma in Bergen. Later die middag zag je daar je oudere neven Tom en Lucas uit Dubai nog. Zo kwam er helaas een einde aan een week vakantie.
Eenmaal terug maakten we ons op voor hèt feest van het jaar: jouw eerste verjaardag. Goed schrobben in bad en voor het eerst naar de kapper. Helemaal klaar voor de visite. Die namen zulke mooie kado’s mee! Kaarsje uitblazen, taartje eten, spelen met de andere kindjes, een gouden kroon…hoera! Wat zul jij waanzinnig gedroomd hebben die nacht.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.